Bestellen & Betalen

Bestellen

Wij verzorgen graag uw cupcakes, taarten en cheesecakes. Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn. Vraag gerust. Wij denken graag met u mee om uw bestelling mogelijk te maken.

Uw bestelling wordt met veel liefde, verse ingrediënten en uniek op ambachtelijke wijze voor u gemaakt. Houdt daarom rekening met een minimale bestel termijn van 1 week voor taarten en minimaal 3 dagen voor cupcakes en cheesecakes. Bruidstaarten dienen ruim van te voren besteld te worden (min. 1 maand van tevoren).

Mocht u een bestelling willen plaatsen: wees op tijd!! want vol=vol.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden we verschillende betaalmethodes aan. Alle internetbetalingen lopen via een extra beveiligde verbinding van betalingsprovider Mollie.

✓ iDeal: Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Je rekent af binnen jouw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

✓ Bankoverschrijving: Wanneer u kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarnaast ziet u in het vervolgscherm uw factuurnummer en het rekeningnummer van SmallCake waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken.

Kan ik een kopie-factuur aanvragen?

Natuurlijk is het mogelijk om een kopie van je factuur te ontvangen. Stuur hiervoor een mail naar smallcakedenhelder@hotmail.com.