Algemene Voorwaarden

Levering en ophalen

SmallCake garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken, stakingen en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen gegronde zijn voor een korting of terugbetaling. Mocht de klant een bestelling hebben geplaatst en deze willen laten bezorgen maar de bezorg kosten niet voor zijn rekening hebben genomen, wordt de bestelling niet in behandeling genomen. We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant. SmallCake is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een klant, gast, of persoon anders dan het SmallCake team.

Bij het ophalen is de klant verantwoordelijk voor een veilig transport en een veilige plaats voor de taarten en cupcakes. De klant wordt geadviseerd de taart op de grond bij de bijrijdersstoel of in de kofferbak (pas op voor andere producten die kunnen schuiven) te vervoeren. Een taart dient nooit op schoot vervoerd te worden. Eigendom van het product gaat over van SmallCake naar de klant zodra de overdacht heeft plaats gevonden. De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie (zoals verse bloemen, prikkers, lint, floral tape en taart- toppers) van de taart te verwijderen voor het aansnijden en opeten.

Kleuren en stijl

Al onze producten zijn handgemaakt in SmallCake Stijl. Kleuren kunnen hierdoor afwijken. SmallCake kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeeld foto’s !!
SmallCake heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingrediënten niet op tijd geleverd zijn. Het werken met voedingskleurstoffen en werken in diverse onverwachte weersomstandigheden kan leiden tot het maken van keuzes anders als afgesproken. We zullen dan contact opnemen met de klant om dit te bespreken.

Een logo of afbeelding

Wordt middels eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo-afbeelding dient door de klant in JPEG of PDF naar smallcakedenhelder@hotmail.com te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het bestand dient 2 weken voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn.

Allergieën

Houd er rekening mee dat al onze producten gemaakt zijn in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, noten en zuivel. We doen ons uiterste best om dit zoveel mogelijk gescheiden te houden. Maar om die reden kunnen we geen 100% allergeen vrije producten aanbieden en kunnen er bijvoorbeeld sporen van gluten in een product dat geen gluten bevat aangetroffen worden.
SmallCake is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties. Voor meer informatie over een specifiek product, neem contact op met SmallCake via Smallcakedenhelder@hotmail.com.

Annuleren

Mocht een bestelling geannuleerd willen worden, vragen we dit te doen via een geschreven kennisgeving. Dit kan via een e-mail naar smallcakedenhelder@hotmail.com of via WhatsApp 06 218 99 043. Graag 10 dagen voor de leverdatum annuleren.
Vermeld in de e-mail: naam, adres, producten en bestelnummer.
Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren 48 uur voor leverdatum. Wordt dit toch gedaan, zijn de kosten voor rekening van de klant. Bij annulering 5 dagen voor leverdatum, wordt er € 15,00 reserverings- en administratie kosten in rekening gebracht.

Klachten

Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen 24 uur bekend te zijn bij SmallCake en bewaart u een stuk van dit product. We zullen per klacht voor een passende oplossing zoeken. Klachten die later dan 24 uur na ophalen of bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige

Producten op onze sites zijn handgemaakt en hand gedecoreerd en kunnen variëren van de afbeelding weergegeven op de website of sociale media. De afbeeldingen zijn alleen om producten illustratief weer te geven. SmallCake behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding. SmallCake behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de klant. SmallCake zal uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze gebruiken we enkel voor onze eigen administratieve doeleinden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.